Annulan tilat ja tädit

Annula sijaitsee aivan Vuoreksen puistokadun eli pääväylän varressa katutasossa. Meillä on 75m² tilat omalla erillisellä luiskatulla sisäänkäynnillä. Tilat ja kalusto muuntautuvat hyvin sen mukaan millaista toimintaa tiloissa on milloinkin käynnissä. TKL:n bussipysäkit sijaitsevat aivan Annulan tilojen kohdalla molemmin puolin katua. Asiakkaille olemme varanneet talon takapihalta kaksi autopaikkaa. Meille on siis helppo löytää ja tulla.

 

Annulan tädit ovat molemmat lapsille omistautuneita moniammattilaisia, jotka tekevät työtänsä täydestä sydämestä!

Anna:

”olen koulutukseltani fysiikan, kemian ja matematiikan opettaja. Opettajan pedagogisten opintojen lisäksi olen suorittanut myös erityispedagogiikan perusopinnot. Töitä olen ehtinyt tehdä hyvin erilaisten ihmisten parissa ja valmiudet itsenäiseen työskentelyy ja vastuunkantoon ovat hyvät. Lapset ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Lapsille ajan antaminen ja rauhassa touhuaminen on yhteisessä arjessa tärkeää. Omia lapsiani hoidin kolme ensimmäistä vuotta kotona. Luonnon ja sen ilmiöiden tutkiminen ja kyseenalaistaminen ovat osa olemistani.”

Anu:

”olen aina halunnut tehdä työtä lasten kanssa ja auttaa muita, joten siksi valmistuin aikanaan lasten sairaanhoitajaksi. Minulla on myös hätäkeskuspäivystäjän koulutus. Sairaanhoitajan työssä useiden vuosien aikana olen kohdannut hyvin erilaisia ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia lapsia ja heidän perheitään. Minulla itselläni on kolme lasta. Huumori, hassuttelu, leikkimielisyys, liikunta ja luonto sekä lämpö ja läheisyys ovat tärkeimmät asiat lasten kanssa olemisessa. Työskentely muuttuvissa ja toimintaa vaativissa tilanteissa, joissa vaaditaan myös henkisiä valmiuksia ovat osaamistani parhaimillaan.”